Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
НА САМИОТ ВРВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.08.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ВИРТУОЗНОСТА НА ДУОТО ГРАЧ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.08.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Вечер Датум: 30.07.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПЕРИФЕРНИ ИСКАЖУВАЊА

Периодика: Вечер Датум: 29.07.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
МЕЃУ НИВОТО И ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.07.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ИЗВЕДУВАЧКИ ВРВОВИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.07.1982

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПОЕТСКИ СЛОБОДАРСКИ ПОРАКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.07.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ГОСТИТЕ, СОЛИСТИ ПРЕД СЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ТВОРЕЧКИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.06.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧУДЕСНИ ВРЕДНОСТИ

Периодика: Вечер Датум: 17.06.1982