Наслов:

ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ


Издадено на: 10.06.1982
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5884 | Страна: 10

Програма:
Соло песни од Лили, Телеман, Форе, Равел, Дебиси, Пуланк, Прошев и Бужаровски.
Учесници:
Милан Фирфов - баритон; пијано придружба: Димитрије Бужаровски
Забелешка:
За рециталот на Милан Фирфов, баритон пијано придружба Димитрие Бужаровски

Клучни зборови:
1982 Владо Чучков Дебиси Димитрије Бужаровски Лили Милан Фирфов Прошев Пуланк Равел соло песни Телеман Форе

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат