Наслов:

ПЕРИФЕРНИ ИСКАЖУВАЊА


Издадено на: 29.07.1982
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5927 | Страна: 11

Програма:
Дела од Алберти, Малфедини, Скарлати, Самартини, Паргуези
Учесници:
Италијански барокен ансамбл
Забелешка:
Охридско лето 82

Клучни зборови:
1982 Алберти Владо Чучков Италијански барокен ансамбл Малфедини Охридско лето Паргуези Самартини Скарлати

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат