Наслов:

ТВОРЕЧКИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ


Издадено на: 27.06.1982
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12725 | Страна: 9

Забелешка:
Денови на музиката во Будва

Клучни зборови:
1982 Денови на музиката во Будва Димитрије Бужаровски осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат