Автор: Грета Оџакова Категорија: критика
ДОКАЗ ЗА ВИСТИНСКИ КВАЛИТЕТ
ПОП РОК ФЕСТ 92

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.02.1992

Автор: Викторија Коларовска-Гмирја Категорија: критика
КОМПАКТНОСТ И ЕДИНСТВО
КОН ДЕВЕТТАТА СИМФОНИЈА НА БЕТОВЕН ВО ИЗВЕДБА НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.01.1992

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
СЦЕНИ ОД ЖИВОТОТ
КОН ПРАИЗВЕДБАТА НА БАЛЕТСКОТО ДЕЛО ПИНК ФЛОЈД НА СЦЕНАТА НА МНТ ВО КОРЕОГРАФИЈА И РЕЖИЈА НА ДРАГУТИН БОЛДИН

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.01.1992

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ИСТРЕЛ ВО ПРАЗНО
БОЖИЌЕН СПЕКТАКЛ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.01.1992