Наслов:

НА НИВО НА ПАРАДОКС

ЛЕБ И СОЛ: ПО НАЈГОЛЕМИОТ РОК КОНЦЕРТ ОДРЖАН ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 19.02.1992
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 16190 | Страна: 14


Клучни зборови:
1992 Концерт Леб и сол Оливер Белопета осврт рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат