Наслов:

„САНАТОРИУМ“ НАЈУСПЕШНИ

на годинашниов десетти „поп рок фест“

Објавено на: 25.02.1992
Автор: П. Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 8879 | Страна: 23

Забелешка:
на годинешниов десетти „Поп рок фест“

Клучни зборови:
осврт 1992 Станоевски Санаториум Поп рок фест

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат