Наслов:

НЕЗАМЕНЛИВИ РОКЕРИ

за концертот на „леб и сол“ во скопје

Објавено на: 18.02.1992
Автор: П. Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 8873 | Страна: 25

Забелешка:
за концертот на „Леб и сол“ во Скопје

Клучни зборови:
Концерт осврт рок музика Леб и сол 1992 Станоевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат