Наслов:

ДОКАЗ ЗА ВИСТИНСКИ КВАЛИТЕТ

ПОП РОК ФЕСТ 92

Издадено на: 01.02.1992
Автор: Грета Оџакова
Периодика: Нова Македонија
Број: 16172 | Страна: 19


Клучни зборови:
1992 Грета Оџакова осврт Поп рок фест 92

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат