Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
БУРНИ АПЛАУЗИ ЗА ГОСТИНКИТЕ ОД БЕЛГРАД

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОД НОРМА

Периодика: Вечер Датум: 03.06.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
„НОРМА“-ПОД ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.06.1978

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ДВА ИНТЕРЕСНИ МЕЦОСОПРАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.12.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТО И КОРЕКТНО

Периодика: Вечер Датум: 14.12.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕСОМНЕН УСПЕХ НА БЕЛГРАДСКИТЕ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РЕПРИЗНА НОРМА

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.05.1972

Автор: М. Кнежевиќ Категорија: интервју
ДОБАР ПОЧЕТОК

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.05.1972

Автор: Н.Н. Категорија: критика
ЗАДОВОЛНИ И ПУБЛИКАТА И КРИТИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.06.1970

Автор: Б.П. Ѓорчев Категорија: критика
ОВАЦИИ ЗА „НОРМА“

Периодика: Вечер Датум: 13.06.1970

Автор: Бранко Глигоров Категорија: критика
НОРМА НА АПОСТОЛОВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.10.1968

Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
АПЛАУЗ ЗА НОРМА

Периодика: Вечер Датум: 22.05.1968