Наслов:

ПОД НОРМА


Издадено на: 03.06.1978
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4645 | Страна: 11

Програма:
Опера „Норма“ од Винченцо Белини
Учесници:
солисти од Белград: Милка Стојановиќ, Ѓурѓевска Чакаревиќ, Звонимир Крнетиќ; диригент: Душан Миладиновиќ

Клучни зборови:
1978 Винченцо Белини Владо Чучков Душан Миладиновиќ Ѓурѓевска Чакаревиќ Звонимир Крнетиќ Мајски оперски вечери Милка Стојановиќ Норма

Оригинален извадок: