Наслов:

ЕДНОСТАВНО: ЧУДЕСНО!


Издадено на: 25.05.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4945 | Страна: 12

Програма:
Опера „Норма“ од Винченцо Белини
Учесници:
солисти од Белградската опера: Радмила Бакочевиќ, Александар Ѓокиќ, Дубравка Зубовиќ, Звонимир Крнетиќ; диригент: Душан Миладиновиќ

Клучни зборови:
1979 Александар Ѓокиќ Винченцо Белини Владо Чучков Дубравка Зубовиќ Душан Миладиновиќ Звонимир Крнетиќ Мајски оперски вечери Норма Радмила Бакочевиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат