Наслов:

ЧИСТО И КОРЕКТНО


Издадено на: 14.12.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3576 | Страна: 8

Програма:
Опера „Норма“ од Винченцо Белини
Учесници:
Александра Ивановиќ - сопран, Србија

Клучни зборови:
1974 Винченцо Белини Владо Чучков Норма

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат