Автор: В. Педевски Категорија: критика
ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОДОЦНА
ЛЕБ И СОЛ ВО БЕЛГРАД

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.05.1987

Автор: О.Б. Категорија: критика
КАКАОТО ГИ ОТВОРА ВРАТИТЕ
КОНЦЕРТ НА ЛЕБ И СОЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.05.1987

Автор: О.Б. Категорија: критика
СКОПЈЕ НА ЗДРАВЈЕ
НОВ АЛБУМ НА ЛЕБ И СОЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.03.1987

Автор: О.Б. Категорија: критика
ДОБРИТЕ ПЕСНИ ТРААТ ДОЛГО
РАЗГОВОР СО ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.07.1986

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
СТАРА ПРИКАЗНА ВО НОВ АМБИЕНТ
ЛЕБ И СОЛ ВО СУЛИ АН

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.05.1986

Автор: Марјан Велевски Категорија: критика
ЛЕБ И СОЛ КВАРТЕТ

Периодика: Вечер Датум: 04.04.1986

Автор: О.Б. Категорија: критика
КОКАН ВО ЛЕБ И СОЛ
БУРНА РОКЕРСКА НЕДЕЛА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1986

Автор: Тимчо Апостолов Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ ОПАТИСКИ ВИБРАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.04.1985

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ТРИУМФ НА „ЛЕБ И СОЛ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.03.1985

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ЧЕКОРЕЊЕ ПО ТАНГЕНТАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.12.1984