Наслов:

ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОДОЦНА

ЛЕБ И СОЛ ВО БЕЛГРАД

Издадено на: 17.05.1987
Автор: В. Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14480 | Страна: 9

Учесници:
Група „Леб и сол“

Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Концерт Леб и сол осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат