Наслов:

ОД ХАРД РОК ДО АЛТЕРНАТИВА

поп-рок фест 94

Објавено на: 10.02.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9484 | Страна: 21

Забелешка:
Поп-рок фест `94

Клучни зборови:
Парче душа Ареа Дисторзија Абраксас Леб и сол Поп рок фест 1994 Митевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат