Наслов:

ПОИНАКОВ И ВИСТИНСКИ

КОКАН ДИМУШЕВСКИ

Издадено на: 18.09.1993
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 16758 | Страна: 16

Забелешка:
рецензија за албум Двоен живот

Клучни зборови:
1993 Двоен живот Кокан Димушевски компакт диск Леб и сол Оливер Белопета осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат