Наслов:

СТАРА ПРИКАЗНА ВО НОВ АМБИЕНТ

ЛЕБ И СОЛ ВО СУЛИ АН

Објавено на: 25.05.1986
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14129 | Страна: 9

Програма:
„Бранова должина“, „Абер дојде Донке“, „Бистра вода“ и др.
Учесници:
Рок група „Леб и сол“

Клучни зборови:
Оливер Белопета Хаос ин Лаос Бранова должина Абер дојде Донке Бистра вода Леб и сол 1986

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат