Наслов:

ТРИУМФ ВО ЗАГРЕБ

ЛЕБ И СОЛ

Издадено на: 01.10.1989
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 15334 | Страна: 6


Клучни зборови:
1989 Концерт Леб и сол Оливер Белопета осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат