Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
УСПЕШНА РЕПРИЗА НА ЊУПОРТ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1980

Автор: Димитар Чемков Категорија: Осврт
ТИЕ ГИ ИСПИШАА НАЈУБАВИТЕ СТРАНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.11.1979

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
УСПЕШЕН СТАРТ НА ПРВИОТ НОВОСАДСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.09.1979

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПО ЧЕТВРТИОТ ЈУГОСЛОВЕНСКИ ФЕСТИВАЛ ВО ЗАГРЕБ „РЕВОЛУЦИЈАТА И ПЕСНАТА“

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.12.1978

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ЅВЕЗДЕНИТЕ МИГОВИ НА ЛЕБ И СОЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.11.1978

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ НАЈПРИФАТЛИВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.06.1978

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ЛЕБ И СОЛ ВО ВРВОТ НА ЈУГОСЛОВЕНСКАТА МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.03.1978