Наслов:

ДОЛГА И ПРИМАМЛИВА ТУРНЕЈА

ЛЕБ И СОЛ ВО СССР

Издадено на: 14.08.1988
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14928 | Страна: 9

Забелешка:
интервју со Леб и Сол

Клучни зборови:
1988 интервју Леб и сол Оливер Белопета турнеја

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат