Автор: А. Митевски Категорија: критика
КОГА УРБАНИОТ РОК СОНУВА
за концертот на „санс“ во скопскиот мкц

Периодика: Вечер Датум: 07.04.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
КОРПУС ДЕЛИКТИ, ПРВО ДОСИЕ
НЕЗАВИСНО ИЗДАВАШТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.02.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
„НИКЕЈА“ – ПОБЕДНИЧКИ!
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 03.02.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
БЕЗ ЗДИВ
МАКЕДОНСКАТА РОК СЦЕНА ВО 1993

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.01.1994

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ДЛАБОКО ПОД ПРАШИНАТА
ЈУРА СТУБЛИЌ И ФИЛМ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.12.1993

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НИКОГАШ ЗАДОВОЛНИ
ЛИВИНГ КАЛР

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.02.1993

Автор: П. Станоевски Категорија: критика
СУПЕРИОРЕН „ПАРАМЕЦИУМ“

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1992

Автор: П. Станоевски Категорија: критика
ХАОТИЧЕН ЏЕМ СЕЈШН
„рок дружење“

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1992

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
НА НИВО НА ПАРАДОКС
ЛЕБ И СОЛ: ПО НАЈГОЛЕМИОТ РОК КОНЦЕРТ ОДРЖАН ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.02.1992

Автор: П. Станоевски Категорија: критика
НЕЗАМЕНЛИВИ РОКЕРИ
за концертот на „леб и сол“ во скопје

Периодика: Вечер Датум: 18.02.1992

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ИСТРЕЛ ВО ПРАЗНО
БОЖИЌЕН СПЕКТАКЛ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.01.1992

Автор: О.Б. Категорија: критика
СКРОМНА СИНДИКАЛНА ТРПЕЗА.
ГАЛИЈА И ЗАНА НА ТВРДИНАТА КАЛЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.1990

Автор: В.П. Категорија: критика
МАКЕДОНСКИ ЛОС ЛОБОС
РОК ДРУЖЕЊЕ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.02.1990

Автор: Петар Станоевски Категорија: критика
МЕГАЛОМАНСКИ ТУРНЕИ И КОНЦЕРТИ
ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ НА РОК И ПОП СЦЕНАТА

Периодика: Вечер Датум: 31.12.1988