Наслов:

МАКЕДОНСКИ РОК ДОКУМЕНТ

ПРОЕКТИ:

Издадено на: 12.11.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17173 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија албум

Клучни зборови:
1994 Анастасиа Архангел Бадмингтонс Киборг Кисмет Лола В. Штајн Љупчо Јолевски Падот на Византија рок музика Санс Сет Тротоар

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат