Наслов:

КОГА УРБАНИОТ РОК СОНУВА

за концертот на „санс“ во скопскиот мкц

Издадено на: 07.04.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9532 | Страна: 21

Забелешка:
за концертот на „Санс“ во Скопскиот МКЦ

Клучни зборови:
1994 Митевски осврт рок музика Санс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат