Наслов:

ДЛАБОКО ПОД ПРАШИНАТА

ЈУРА СТУБЛИЌ И ФИЛМ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 04.12.1993
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 16835 | Страна: 23

Забелешка:
рецензиа за концерт во МКЦ

Клучни зборови:
1993 Јура Стублиќ Оливер Белопета поп музика рок музика Филм

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат