Наслов:

КОРПУС ДЕЛИКТИ, ПРВО ДОСИЕ

НЕЗАВИСНО ИЗДАВАШТВО

Објавено на: 19.02.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16910 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
рок музика Љупчо Јолевски 1994

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат