Автор: П. Станоевски Категорија: критика
СУПЕРИОРЕН „ПАРАМЕЦИУМ“

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1992

Автор: П. Станоевски Категорија: критика
ХАОТИЧЕН ЏЕМ СЕЈШН
„рок дружење“

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1992

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
НА НИВО НА ПАРАДОКС
ЛЕБ И СОЛ: ПО НАЈГОЛЕМИОТ РОК КОНЦЕРТ ОДРЖАН ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.02.1992

Автор: П. Станоевски Категорија: критика
НЕЗАМЕНЛИВИ РОКЕРИ
за концертот на „леб и сол“ во скопје

Периодика: Вечер Датум: 18.02.1992

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ИСТРЕЛ ВО ПРАЗНО
БОЖИЌЕН СПЕКТАКЛ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.01.1992

Автор: О.Б. Категорија: критика
СКРОМНА СИНДИКАЛНА ТРПЕЗА.
ГАЛИЈА И ЗАНА НА ТВРДИНАТА КАЛЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.1990

Автор: В.П. Категорија: критика
МАКЕДОНСКИ ЛОС ЛОБОС
РОК ДРУЖЕЊЕ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.02.1990

Автор: Петар Станоевски Категорија: критика
МЕГАЛОМАНСКИ ТУРНЕИ И КОНЦЕРТИ
ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ НА РОК И ПОП СЦЕНАТА

Периодика: Вечер Датум: 31.12.1988

Автор: / Категорија: критика
ВИСТИНСКИ ДЕСЕРТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.09.1988

Автор: О.Б. Категорија: критика
РОКЕРСКО СТУДЕНИЛО

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.03.1987