Наслов:

„НИКЕЈА“ – ПОБЕДНИЧКИ!

поп-рок фест 94

Издадено на: 03.02.1994
Автор: А. Митевски
Периодика: Вечер
Број: 9478 | Страна: 21

Забелешка:
Поп-рок фест `94

Клучни зборови:
1994 Митевски Никеја поп музика Поп рок фест рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат