Наслов:

НИКОГАШ ЗАДОВОЛНИ

ЛИВИНГ КАЛР

Објавено на: 13.02.1993
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16545 | Страна: 19

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
осврт рок музика Велибор Педевски албум 1993 Ливинг Калр

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат