Наслов:

ВНИМАТЕЛНИ ПОТЕЗИ

МАКЕДОНСКА РОК СЦЕНА

Издадено на: 08.07.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17405 | Страна: 22


Клучни зборови:
1995 Аргус Архангел Бодан Арсовски Гаро Канго Љупчо Јолевски Меморија рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат