Наслов:

ТИЕ ГИ ИСПИШАА НАЈУБАВИТЕ СТРАНИЦИ


Издадено на: 17.11.1979
Автор: Димитар Чемков
Периодика: Нова Македонија
Број: 11789 | Страна: 7


Клучни зборови:
1979 Бјело дугме Димитар Чемков југословенска поп-сцена Корни Леб и сол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат