Наслов:

КОКАН ВО ЛЕБ И СОЛ

БУРНА РОКЕРСКА НЕДЕЛА

Издадено на: 30.03.1986
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14075 | Страна: 8

Програма:
Рок музика
Учесници:
Групите „Леб и сол“ и „Рибља чорба“
Забелешка:
за концертите на Леб и сол и Рибља Чорба

Клучни зборови:
1986 Гарабет Тавитјан Кокан Димушевски Леб и сол Рибља чорба

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат