Наслов:

ПО ЧЕТВРТИОТ ЈУГОСЛОВЕНСКИ ФЕСТИВАЛ ВО ЗАГРЕБ „РЕВОЛУЦИЈАТА И ПЕСНАТА“


Издадено на: 22.12.1978
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11464 | Страна: 9


Клучни зборови:
1978 Костадин Костадиновски Леб и сол Револуцијата и песната фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат