Наслов:

УСПЕШНА РЕПРИЗА НА ЊУПОРТ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛОТ


Издадено на: 22.07.1980
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12032 | Страна: 8


Клучни зборови:
1980 Би-Би-Кинг Костадин Костадиновски Леб и сол Њупорт џез-фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат