Наслов:

ЛЕБ И СОЛ ВО ВРВОТ НА ЈУГОСЛОВЕНСКАТА МУЗИКА


Издадено на: 23.03.1978
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11194 | Страна: 9


Клучни зборови:
1978 Денови на југословенска забавна музика Костадин Костадиновски Леб и сол Опатија 78

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат