Наслов:

ТРИУМФ НА „ЛЕБ И СОЛ“


Издадено на: 03.03.1985
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13690 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 Леб и сол Оливер Белопета

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат