Наслов:

УСПЕШЕН СТАРТ НА ПРВИОТ НОВОСАДСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ


Издадено на: 19.09.1979
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11731 | Страна: 10


Клучни зборови:
1979 Денови на џезот во Нови Сад Костадин Костадиновски Леб и сол џез музика Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат