Наслов:

ЛЕБ И СОЛ КВАРТЕТ


Издадено на: 04.04.1986
Автор: Марјан Велевски
Периодика: Вечер
Број: 7061 | Страна: 12

Учесници:
Група „Леб и сол“, Група „Рибља чорба“
Забелешка:
за концертот на Леб и сол и Рибља чорба не е обележана страната

Клучни зборови:
1986 Абер дојде Донке Зијан Кокан Димушевски Леб и сол Марјан Велевски Рибља чорба

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат