Наслов:

ЅВЕЗДЕНИТЕ МИГОВИ НА ЛЕБ И СОЛ


Издадено на: 26.11.1978
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11440 | Страна: 13


Клучни зборови:
1978 Костадин Костадиновски Леб и сол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат