Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
И ОВОЈПАТ БЛЕСНА ПИЈАНИСТКАТА АНА ГАЦЕВА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.06.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
СОВРЕМЕНО МУЗИЦИРАЊЕ НА ИЗРАЕЛСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА И ЗУБИН МЕХТА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.06.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ВО ЗНАКОТ НА ТУРСКАТА МУЗИКА И НЕЈЗИНИТЕ ПРОТАГОНИСТИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.05.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ИМПРЕСИВНА ПРАИЗВЕДБА СО СОПРАНИСТКАТА БЈУКАНАН
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.04.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ДОСТОЈНО ОДБЕЛЕЖАНИ ДВА ЗНАЧАЈНИ ЈУБИЛЕЈА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ВИСОКИ КРЕАТИВНИ ДОСТРЕЛИ НА РОЖДЕСТВЕНСКИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.03.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ДЕН ЗА ПАМЕТЕЊЕ НА ХОЛОКАУСТОТ СО ХОРОТ МОИС ХАСОН
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.03.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ЗА ВИНОТО И ЉУБОВТА НА СВ. ТРИФУН И ВАЛЕНТИН ПЕЕШЕ ХОРОТ МИРЧЕ АЦЕВ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.02.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
БРАВО ЗА ВИОЛИНИСТОТ БРАВО ЗА ДИРИГЕНТОТ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.02.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
СТРАСТНИ ИЗРАЗИ НА ЕМОЦИИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.02.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ЕКСПЛОЗИЈА НА КРЕАТИВНИОТ ДУХ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МУЗИКАТА ОД НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ ЈА МИЛУВАШЕ ДУШАТА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.01.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
КРЕАТИВЕН НАСТАП НА ПИЈАНИСТКАТА НИНА КОСТОВА-ЈАНЕВСКА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.12.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
БРАМС – СО ПОГОРЕЛИЌ ГО СЛУШАВМЕ, А ЧАЈКОВСКИ НЕ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.11.2006