Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МУЗИКА СО КЛАСИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА И РАФИНИРАН ИМПРЕСИОНИЗАМ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.10.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
И ГАЛА-КОНЦЕРТОТ ИЗНЕНАДИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.10.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ГАУКАР И ТЕБЕНИКИН ЈА ВОСХИТИЈА БИТОЛСКАТА ПУБЛИКА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.10.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЕСТО ЧИКОЛИНИ ИНТЕРФЕСТ ГО ОТВОРИ ТИОЛИЕ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.10.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МАЕСТРАЛНО МУЗИЦИРАЊЕ НА ОРЕКСТАРОТ ВИВА МУЗИКА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.08.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ОРКЕСТАРОТ ОД ЗЕМЈАТА НА АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ ЈА ДИГНА НА НОЗЕ ШВЕДСКАТА ПУБЛИКА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.07.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
КОНЦЕРТЕН БЛЕСОК НА ПИЈАНИСТИЧКОТО ДУО ГЕНОВА-ДИМИТРОВ
СКОПСКО ЛЕТО 2006

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ВОЗБУДЛИВИ КРЕАЦИИА НА МЛАДИТЕ МУЗИЧКИ УМЕТНИЦИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПИЈАНИСТОТ ОД СВЕТСКИ РАНГ ШОН ПОВРМЕНО ГО ПРОВОЦИРАШЕ АДРЕНАЛИНОТ
КОН КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА И ПИЈАНИСТОТ ДАНГ ТАИ ШОН

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
СО ТУРАНДОТ СПУШТЕНА ЗАВЕСАТА НА МОВ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЛАДИТЕ НАДЕЖИ ИМПРЕСИВНО МУЗИЦИРАА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.06.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МОНИКА ЛЕСКОВАР БЛЕСНА СО ВИРТУОЗНАТА ВОКАЦИЈА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.05.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
СУЈО ПРОВОЦИАРШЕ А СИМФОНИЈАТА СЕ НАДМИНА СЕБЕСИ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.05.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
НЕКОМПЛЕТНО АРХИВИРАН КРЕАТИВНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.05.2006