Наслов:

АНА ДУРЛОВСКИ ГИ ЗАСЕНИ СИТЕ НА ОПЕРСКАТА ПРЕТСТАВА НА РИГОЛЕТО

ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Издадено на: 26.07.2007
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 21148 | Страна: 7

Програма:
Опера „Риголето“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Ана Дурловски, Нико Исаков, Зоран Сотиров, Сања Анастаска, Ивица Шариќ, Кирју Лијаковски, Бранислав Поп Георгиев; диригент: Вања Николовски-Ѓумар

Клучни зборови:
2007 Ана Дурловски Бранислав Поп Георгиев Вања Николовски Ѓумар Зоран Сотиров Ивица Шариќ Кирју Лијаковски Костадин Костадиновски Нико Исаков Нова Македонија Риголето Сања Анастаска Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат