Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИЈАТНИ МИГОВИ СО СКОПСКИТЕ УМЕТНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.08.1980

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА-ДВЕ ДОЖИВУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.05.1980

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
КОНЦЕРТНИ БЕЛЕШКИ ОД САЛОНОТ 19,19

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.04.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДОСТОЈНО НА ЈУБИЛЕЈОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.04.1980

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
СОДРЖАЈНА КОНЦЕРТНА СЕДМИЦА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ ВОНРЕДНИ ВЕЧЕРИ СО УМЕТНИЦИ ОД ФРАНЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.08.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕОБМИСЛЕН ПОТЕГ

Периодика: Вечер Датум: 25.07.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИЈАТНИ СРЕДБИ ВО САЛОНОТ 19,19

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1979

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ПРЕТЕЖНО СО МЛАДИ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПОЧЕТОК ШТО ВЕТУВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1978