Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УВЕРЛИВИ ЗНАЦИ НА УМЕТНИЧКО ЗРЕЕЊЕ
за солистичките настапи на пијанистот игор чавдарски и на гитаристот воислав ивановиќ на скопските музички подиуми

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.02.1981

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
БЕЗ ВЖЕШТУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.08.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИВЛЕЧНИ КАМЕРНИ СРЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.04.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕПОЛН САЛОН

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА-ДВЕ ВПЕЧАТЛИВИ СРЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1978

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ДУХОТ НА ЕДНО ПОДНЕБЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1976