Наслов:

ОДРАЗ НА ЕМОЦИИТЕ И РАСПОЛОЖЕНИЕТО


Издадено на: 09.02.1985
Автор: Веселинка Бабамова
Периодика: Нова Македонија
Број: 13668 | Страна: 8

Програма:
Дела од Санц, Фрескобалди, де Мудара, Сор, Тарега, Албениц, Грансдос, Виља-Лобос, Турина и др.
Учесници:
Роландо Саад - гитара, Аргентина

Клучни зборови:
1985 Албениц Веселинка Бабамова Виља-Лобос Грансдос де Мудара Роландо Саад Санц Сор Тарега Турина Фрескобалди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат