Наслов:

МАНИРИЗМОТ НА КОЛЕНА

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ГИТАРИСТОТ КРИСТОФОР ЛОФЛИН ВО ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА И ИНФОРМАЦИИ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 22.01.1990
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8233 | Страна: 11

Програма:
Дела од Албениц, Гранадос, Пјацола, Бах, Џулијани и Пирсон.
Учесници:
Кристофер Лофлин - гитара, САД

Клучни зборови:
1990 Албениц Бах Владо Чучков Гранадос Кристофер Лофлин Пирсон Пјацола Џулијани

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат