Наслов:

ДУХОТ НА ЕДНО ПОДНЕБЈЕ


Објавено на: 12.08.1976
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10615 | Страна: 8

Програма:
Дела од Чимароза, Хајдн, Албениц, Сор, Доуланд, Цано, Млац и др.
Учесници:
Марија Ливија Сао Маркос - гитара, Бразил

Клучни зборови:
Марија Ливија Сао Маркос Чимароза Сор Доуланд Цано Млац Димитрије Бужаровски Хајдн Охридско лето Албениц 1976

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат