Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
ИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА
КОН НАСТАПОТ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ДРЖАВНАТА ЛЕТОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА ОД РИГА (СССР) НА ГОДИНАШНОВО ОХРИДСКО ЛЕТО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.08.1990

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ПРОНИКНУВАЧКИ ЖАР
ВОКАЛЕН ДУЕТ НА ФМУ. КОН КОНЦЕРТОТ НА ВОКАЛНОТО ДУО А. МУХИЌ И М. НАУМОВСКА ВО ПРИДРУЖБА НА Ј. КАРОВСКИ ПИЈАНИСТ И ЧЕМБАЛИСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.05.1989

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИЛЕН ИЗВЕДУВАЧКИ ВПЕЧАТОК
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ГИЛД ТРИО-ТО ОД САД

Периодика: Вечер Датум: 10.05.1989

Автор: Димче Николески Категорија: критика
НЕДЕЛЕН ПРЕГЛЕД
КОН МУЗИКАТА ВО ИЗМИНАТАТА СЕДМИЦА

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 08.04.1988

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ТРЕНД НА „ПРИЗЕМНУВАЊЕ“

Периодика: Македонско радио Датум: 01.10.1986

Автор: Н.Н. Категорија: критика
УБАВ ГЕСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.10.1984

Автор: Ратка Димитрова Категорија: критика
ДУО СО СВОИ ИНДИВИДУАЛНОСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.04.1983

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РЕТКО УБАВ КОНЦЕРТ

Периодика: Вечер Датум: 13.04.1983

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СРЕДБА СО ДВАЈЦА КОНЦЕРТНИ ПРИЈАТЕЛИ

Периодика: Вечер Датум: 24.08.1981

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРАЗНИЦИ НА МУЗИЧКАТА КУЛТУРА

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.06.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА-ДВЕ ВПЕЧАТЛИВИ СРЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1978

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДНО ВИРТУОЗНО

Периодика: Вечер Датум: 13.08.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СОЛИДНО ИСПОЛНУВАЧКО НИВО

Периодика: Вечер Датум: 22.01.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОБРО-НО НЕ ДО КРАЈ

Периодика: Вечер Датум: 08.04.1975