Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИВЛЕЧНА ОПЕРСКА ПРЕТСТАВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.02.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПО АНЕМИЧНИОТ ПОЧЕТОК-РАЗВЕДРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОВОЛНО НЕСИГУРНО

Периодика: Вечер Датум: 12.05.1977

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ЗГОЛЕМЕНО ИНТЕРЕСИРАЊЕ ЗА ОБНОВЕНАТА „ТОСКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.02.1976

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
УШТЕ ЕДНА СРЕДБА СО ВЕРДИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.11.1974