Наслов:

ДОВОЛНО НЕСИГУРНО


Издадено на: 12.05.1977
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4318 | Страна: 15

Програма:
Опера „Кармен“ од Жорж Бизе
Учесници:
солисти: Ана Липша-Тофовиќ, Искра Божиновска, Димитри Мариновски, Јоана Петрова-Јакимовска, Славка Михајова, Бранислав Попгеоргиев, Кире Лијаковски, Јордан Тодоровски, Гога Трајанов; диригент: Александар Лековски

Клучни зборови:
1977 Александар Лековски Ана Липша Тофовиќ Бранислав Попгеоргиев Владо Чучков Гога Трајанов Димитри Мариновски Жорж Бизе Искра Божиновска Јоана Петрова-Јакимовска Јордан Тодоровски Кармен Кире Лијаковски Мајски оперски вечери Славка Михајова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат